3/24/2009

screamer... mcm ulat2 g2..

video


kekeke.. saje2..
try and test huhuhhuhuhuhuu...

3/23/2009

Pertama Kali Aku Belajar After Effect

video

First Time Aku Buat Pkai After Effect kekeke.. buat name sndiri baru cun hahaa..

3D Office At Worldwide Business Park


ni laa office aku.. hahaha.. simple je..
ni saje2 boring.. aku buat 3d Office aku..

Draft Kuala Pahang









Draft Kuala Pahang

Draft Sungai Lembing

ni hasil pertama aku bekerja.. rasa mcm tak sabar nk jd mcm bos aku.. aku mmg respect dia.. terror gila.. aku punya target skrg ni.. nk jd mcm dia dlu.. tp kena slow2 la.. sb aku bukan background architecture..










Sekalung Budi

Assalamualaikam..

Syukur kepada ALLAH S.W.T sebab aku dapat membuat blog ni..
aku ucapkan ribuan terima kasih yang banyak terutama kepada keluarga aku..
tak lupa kepada yang ajar2 aku smua.. kawan2..

aku tubuhkan blog ini bertujuan untuk mempekaskan 3d aku..

tujuan untuk senang korang untuk mengoment hasil kerja aku..
dari situ aku dapat memperbaiki kerja2 aku..

sekian..
terima kasih